COVID19: Samverkan mot spridningen av SARS-COV 2

Det är viktigt att varenda av oss samverka mot spridningen av COVID19 sjukdomen. Vi vill gärna träffa dig, men om du är sjuk, stanna hemma, krya på dig. Tvätta händerna med tvål oftare. Vi kommer att sätta up handsprit i alla rum i vår lokal och handtvätt stationer. Det är möjligt att vissa evenemang kommer att vara inställt pga sjukdom på kortvarsel och det kommer att vara begränsning om antalet personer som kan vara i lokalen på samma tid- max 50 personer samtidigt och 40 personer per konsert utomhus. Max 2 personer samtidigt per inomhus gallerirum.

Vi kommer att övervinna denna pandemi . Vi ska samverka och följa råd från Folkhälsomyndigheten och respektera nya regler omkring allmänna sammankomster som gäller. Ta hand om er.

Läs noggrant råd från Folkhälsomyndigheten och förordning från Justitiedepartementet nedan.

SFS nr: 2020:114
Departement/myndighet: Justitiedepartementet L4
Utfärdad: 2020-03-11
Ändrad: t.o.m. SFS 2020:162
ÄndringsregisterSFSR (Regeringskansliet)
KällaFulltext (Regeringskansliet)


1 §   Allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 deltagare får tills vidare inte hållas inom Sverige. Förordning (2020:162).

2 §   En länsstyrelse kan med stöd av 3 § förordningen (1993:1632) med bemyndigande för kommuner och länsstyrelser att meddela lokala föreskrifter enligt ordningslagen (1993:1617) meddela föreskrifter om förbud mot att inom länet eller en del av det hålla allmänna sammankomster eller offentliga tillställningar med färre deltagare än som anges i 1 §, om det är nödvändigt för att motverka epidemi.
Förordning (2020:162).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.