Förnyelse av stödmedlemskap 2020 & Årsmötet 14 Mars Kl 14 på Slottsbiografen

Uppsala 14 februari 2020

Hej alla vänner och stödmedlemmar i föreningen ”Kultur vid Ekoln”!

Tack för att ni stöttat vår verksamhet under året som gått! Det hoppas vi att ni vill göra även under året som kommer!

Programmet för kommande säsong börjar så smått ta form. Precis som föregående år blir det en blandning av konst, musik och poesi. I” the Teahouse” fortsätter vi att servera te, kaffe med tilltugg. Det finns också läsk och glass för den som vill ha det.

Nu är det dags att bli medlem eller förnya ditt/ert medlemskap! Det kostar 100kr/pers. För en familj på fyra personer kostar det 300kr. Betala gärna med Swish 1234618633 eller till föreningens bankgiro Bg 5169-0071. Kom ihåg att ange ditt namn så vi vet vem som betalat! Ange gärna din e-postadress och /eller mobilnummer så vi kan nå dig/er med information.

Vi hoppas du/ni vill stödja vår verksamhet, som drivs med ideella krafter, så vi kan fortsätta att utvecklas och erbjuda fler intressanta evenemang.

Välkommen till föreningens årsmöte lördag 14 mars kl.14 på Slottsbiografen. Innan mötet serveras fika. Efter mötet får vi lyssna på Eva Hillered med vänner som spelar och sjunger för oss. I samband med årsmötet kan du också betala ditt medlemskap. Medlemskap och Konsert/fika kostar 150kr.

Kallelse till årsmöte 2020

Hoppas vi ses där!                                       Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spamfilter * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.