Mycket spännande ! Program 2020 vid Ekoln

Det är mycket spännande som ska hända i årets program som börjar kl 13 den 16 maj 2020!

Ladda ner programmet här OBS: pga COVID19 det är risk att vissa evenemang blir inställt på kort varsel : Program 2020

Förutom 20 konserter, 7 konstutställningar, en designmöbel utställning och en filmvisning ”Add Yourself III” , en ”Matching music with wine” kväll och en poetisk afton med Sveriges Radios Hanna Sahlberg. Hanna kommer att berätta om ”The ancient Tea-Horse Route in Yunnan” och självklart får vi smaka på Yunnan te . ( Medan vi pratar om te…i år kommer vi att förhoppningsvis bjuda på hemgjorda asiatisk lunch snacks! )

Barnen skulle njuta av att vara med klassisk musik konsert av 4 barn, Aurora, Caleb, Rui och Francisco (10 till 16 år) med ackompanjemang av pianisten, Victor Videla och en kul vetenskaplig workshop med geologen Dr Abigail Barker från Uppsala Universitetet på 27 augusti.

Ambient under the stars mikrofestivalen hölls tredje året i Uppsala, denna gång med oss vid Ekoln onsdagen 12 augusti på kvällen. Det är bara att komma med er picknickkorg med vänner och familj, titta på stjärnorna och lyssna på ambient musik. Dr Falafel ska vara på plats om man föredrar att komma med en tom mage ! (Tyvärr är festivalen inställt men Martin Gumucio kör electro-aukustisk musik för stjärnorna kl 15 den 16 augusti.)

Inte minst för er som gillar Yoga, förutom lördags Yoga vid stranden som börjar 30 maj, blir det en Nadayoga workshop med konsert den 27 juni då Yoga läraren Rajesh David from Wales kommer som workshop ledaren och musiker (Tyvärr är NadaYoga kursen inställt). Barn mellan 7 och 12 år får börja eller sluta sommarlov med Barnyoga läger den 15 juni eller 14 augusti.

Vi slutar säsongen med vår femte Avslutningsfestival den 27 september. Om du har frågor eller vill var med och hjälpa till som volontär under säsongen, det är bara att kontakta oss på kulturvidekoln@gmail.com .

Hjärtlig välkomna !
Programansvarig, Kee Ng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spamfilter * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.